Valitse JEEP autosi ostaaksesi 100% sopivat varaosat
JEEP varaosaluettelo

Etsitkö varaosia JEEP-autollesi?

JEEP GRAND CHEROKEE Varaosien
GRAND CHEROKEE Alkaen (vuosi) 09.1991
JEEP CHEROKEE Varaosien
CHEROKEE Alkaen (vuosi) 09.1983
JEEP WRANGLER Varaosien
WRANGLER Alkaen (vuosi) 08.1986
JEEP COMPASS Varaosien
COMPASS Alkaen (vuosi) 08.2006
JEEP COMMANDER Varaosien
COMMANDER Alkaen (vuosi) 09.2005
JEEP CJ5 - CJ8 Varaosien
CJ5 - CJ8 Alkaen (vuosi) 01.1966
Mene varaosavalikkoon JEEP netistä

JEEP Varaosien

Maailmankuulut Jeep-autot valmistaa tätä nykyä Fiat Chrysler Automobiles -konserni. Brändi on kasvattanut suosiotaan perustamisestaan lähtien ja usein “Jeepillä” tarkoitetaan kaikkia maasto-ajoneuvoja merkistä ja valmistajasta riippumatta.

Jeep-autot

Jeep-merkki saa kiittää synnystään Karl Probstia. Vuonna 1940 amerikkalaisinsinööri loi nelivetoisen Bantam BRC -auton, jonka pohjalta rakennettiin sittemmin sotilaskäyttöön maastoajoneuvo Willys MB. Alkujaan Jeepit tuotti Willys-Overland Motors -yhtiö, joka valmisti maastoajoneuvoja sotilaskäyttöön.

Jeep-merkki rekisteröitiin virallisesti vuonna 1950. Jeepit liittyvät uuden autoluokan syntyyn: katumaasturissa yhdistyy maastoauton neliveto ja kompaktius. Merkkiä myydään tällä hetkellä yli 120 maassa. Jeepeistä tulee vuosi vuodelta yhä edistyneempiä viimeisimpien teknologisten ratkaisujen myötä.

Vuonna 2012 eteläkorealaisen yrityksen onnistui myydä yli 700 000 Jeepiä, mikä oli uusi maailmanennätys.

5 Jeep-mallit
 1. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 2. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 3. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.0
 4. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2
 5. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2 2WD
Jeepin plussia
 • korkeatasoinen suorituskyky maastossa;
 • houkutteleva muotoilu;
 • hyvä suuntavakaus;
 • viihtyisät sisätilat;
 • korkeimman laatuinen äärieristys;
 • matala polttoaineen kulutus;
 • ensiluokkaiset aerodynaamiset ominaisuudet;
 • maksimaalinen turvataso;
 • teho.

Viimeisimmät Jeep-mallit on varustettu dieselkäyttöisellä V6-moottorilla ja 8-vaihteisella automaattivaihteistolla. Selec-Speed Control -järjestelmä avustaa ylä- ja alamäessä ja taustakamera tehostaa näkyvyyttä. Matkustajien suojausta on lisätty uusissa Jeepeissä ylimääräisillä turvatyynyillä ja kohtisuoran törmäyksen välttämisjärjestelmällä. Tarjolla on myös uudenaikainen info- ja viihdekokonaisuus.

Parhaat Jeep-autonosat

Jeep-valikoima tarjoaa malliesimerkin ensiluokkaisesta muotoilusta yhdistettynä käytännöllisyyteen ja toimivuuteen. Mutta sen kaikkien järjestelmien pitää myös toimia täydellisesti ilman poikkeuksia tyydyttääkseen omistajansa odotukset. Me voimme auttaa sinua korjaamaan mahdolliset ongelmat nopeasti ja edullisesti.

Verkkokaupastamme löytyvät monenlaiset Jeepin osat. Asiantunteva tekninen tukihenkilöstömme auttaa sinua valitsemaan tarvitun osan tuotevalikoimastamme. Eikä siinä kaikki: me tarjoamme korkealaatuiset varaosat ja kulutustarvikkeet edullisilla hinnoilla.

Osta meiltä – se on aina edullista ja kätevää!