Valitse DAEWOO autosi ostaaksesi 100% sopivat varaosat
DAEWOO varaosaluettelo

Etsitkö varaosia DAEWOO-autollesi?

DAEWOO NUBIRA Varaosien
NUBIRA Alkaen (vuosi) 04.1997
DAEWOO LANOS Varaosien
LANOS Alkaen (vuosi) 05.1997
DAEWOO MATIZ Varaosien
MATIZ Alkaen (vuosi) 08.1998
DAEWOO NEXIA Varaosien
NEXIA Alkaen (vuosi) 02.1995
DAEWOO KALOS Varaosien
KALOS Alkaen (vuosi) 09.2002
DAEWOO ESPERO Varaosien
ESPERO Alkaen (vuosi) 10.1991
DAEWOO TACUMA Varaosien
TACUMA Alkaen (vuosi) 09.2000
DAEWOO LEGANZA Varaosien
LEGANZA Alkaen (vuosi) 06.1997
DAEWOO LACETTI Varaosien
LACETTI Alkaen (vuosi) 04.1997
DAEWOO EVANDA Varaosien
EVANDA Alkaen (vuosi) 08.2002
DAEWOO KORANDO Varaosien
KORANDO Alkaen (vuosi) 01.1999
DAEWOO MUSSO Varaosien
MUSSO Alkaen (vuosi) 07.1998
DAEWOO LUBLIN Varaosien
LUBLIN Alkaen (vuosi) 04.1997
DAEWOO REXTON Varaosien
REXTON Alkaen (vuosi) 04.2002
DAEWOO TICO Varaosien
TICO Alkaen (vuosi) 02.1995
Mene varaosavalikkoon DAEWOO netistä

DAEWOO Varaosien

Daewoo on tunnettu, joskin nyttemmin jo lakkautettu eteläkorealanen automerkki. Yhtiön perusti maaliskuussa 1967 Kim Woo-jung. Alkujaan sen toiminta keskittyi tekstiiliteollisuuteen. Tänään Daewoo-autoja löytyy useimmista maista.

Daewoo-autot

Daewoo-yhtiö aloitti ajoneuvojen valmistuksen 1970-luvulla. Merkin suhteellisen lyhyeen historiaan mahtui runsaasti tapahtumia. 1990-luvun lopun maailmanlaajuisen finanssikriisin johdosta yritys myytiin General Motors -autokonsernille. Brändin olemassaolo lakkasi täysin vuoden 2011 ensineljänneksellä. Jotkin Daewoo-yhtiön erillisistä haaroista jatkoivat toimintaansa muiden yhtymien osana tai itsenäisinä yrityksinä.

Olemassaolonsa aikana yhtiö tuotti pääasiassa henkilöautoja. Daewoo-valikoima sisälsi monipuoliselle motoristikunnalle suunniteltuja sedaneita, farmareita sekä kolmi- ja viisiovisia viistoperiä. Yrityksen ajoneuvot soveltuivat sekä pienten lastien kuljetukseen että ajoon vilkkailla kaupunkikaduilla.

Daewoon plussia:
  • tyylikäs muotoilu;
  • kompaktit mallit;
  • hyvä käsiteltävyys;
  • mukavat matkustajatilat;
  • matala polttoaineen kulutus;
  • saatavuus ja hoidon helppous.

Daewoon yritys keskittyi autojensa turvallisuuden parantamiseen. Korin puristumisen estämiseksi onnettomuudessa uusien ajoneuvojen runkoa vahvistettiin ovikehikoilla ja kattovahvikkeilla. Joihinkin malleihin asennettiin polymeerinen polttoainetankki, joka oli erikoismuotoiltu siten, että polttoaineen virtaus pysähtyy vaikka auto kääntyisi nurin. Daewoo-autot varustettiin myös turvatyynyillä, seitsentuumaisella korkeatehoisella tyhjiötehostimella ja nelikanavaisella ABS-järjestelmällä.

Parhaat Daewoo-autonosat

Daewoo-autot ovat edelleen yksi johtavista merkeistä edullisten autojen kaupassa. Autojen ohella myös niiden varaosat ovat edullisia. Useimmat omistajat suosivat tämän merkin malleja huoltokustannusten vuoksi.

Verkkokaupastamme löydät varaosat kaikkiin Daewoo-malleihin. Osien valinta ei vie paljon aikaa tai vaivaa hakukoneen tehokkuuden ansiosta. Asiantuntijamme tuntevat kaikkien automerkkien ominaispiirteet ja auttavat mielellään sinua etsimään tarvitsemasi tarvikkeet. Me tarjoamme vain laatuosia, mutta kohtuuhinnoin. Tuotteillamme korjaat Daewoosi edullisesti!