Tarvitsemme lisätietoa näyttääksemme sinun autoosi sopivia autonosia
tai

DAEWOO Osat

Etsitkö varaosia DAEWOO-autollesi?

Osat DAEWOO NUBIRA
NUBIRA Alkaen (vuosi) 04.1997
Varaosien DAEWOO LANOS
LANOS Alkaen (vuosi) 05.1997
Auton varaosat DAEWOO MATIZ
MATIZ Alkaen (vuosi) 08.1998
Auton osat DAEWOO NEXIA
NEXIA Alkaen (vuosi) 02.1995
Varaosat DAEWOO KALOS
KALOS Alkaen (vuosi) 09.2002
Osat DAEWOO ESPERO
ESPERO Alkaen (vuosi) 10.1991
Varaosien DAEWOO TACUMA
TACUMA Alkaen (vuosi) 09.2000
Auton varaosat DAEWOO LEGANZA
LEGANZA Alkaen (vuosi) 06.1997
Auton osat DAEWOO LACETTI
LACETTI Alkaen (vuosi) 04.1997
Varaosat DAEWOO EVANDA
EVANDA Alkaen (vuosi) 08.2002
Osat DAEWOO KORANDO
KORANDO Alkaen (vuosi) 01.1999
Varaosien DAEWOO MUSSO
MUSSO Alkaen (vuosi) 07.1998
Auton varaosat DAEWOO REXTON
REXTON Alkaen (vuosi) 04.2002
Auton osat DAEWOO LUBLIN
LUBLIN Alkaen (vuosi) 04.1997
Varaosat DAEWOO TICO
TICO Alkaen (vuosi) 02.1995

Parhaat autonosat varten DAEWOO parhaaseen hintaan

Mene varaosavalikkoon DAEWOO netistä

DAEWOO Varaosien

Daewoo on tunnettu, joskin nyttemmin jo lakkautettu eteläkorealanen automerkki. Yhtiön perusti maaliskuussa 1967 Kim Woo-jung. Alkujaan sen toiminta keskittyi tekstiiliteollisuuteen. Tänään Daewoo-autoja löytyy useimmista maista.

Daewoo-autot

Daewoo-yhtiö aloitti ajoneuvojen valmistuksen 1970-luvulla. Merkin suhteellisen lyhyeen historiaan mahtui runsaasti tapahtumia. 1990-luvun lopun maailmanlaajuisen finanssikriisin johdosta yritys myytiin General Motors -autokonsernille. Brändin olemassaolo lakkasi täysin vuoden 2011 ensineljänneksellä. Jotkin Daewoo-yhtiön erillisistä haaroista jatkoivat toimintaansa muiden yhtymien osana tai itsenäisinä yrityksinä.

Olemassaolonsa aikana yhtiö tuotti pääasiassa henkilöautoja. Daewoo-valikoima sisälsi monipuoliselle motoristikunnalle suunniteltuja sedaneita, farmareita sekä kolmi- ja viisiovisia viistoperiä. Yrityksen ajoneuvot soveltuivat sekä pienten lastien kuljetukseen että ajoon vilkkailla kaupunkikaduilla.

Daewoon plussia:
  • tyylikäs muotoilu;
  • kompaktit mallit;
  • hyvä käsiteltävyys;
  • mukavat matkustajatilat;
  • matala polttoaineen kulutus;
  • saatavuus ja hoidon helppous.

Daewoon yritys keskittyi autojensa turvallisuuden parantamiseen. Korin puristumisen estämiseksi onnettomuudessa uusien ajoneuvojen runkoa vahvistettiin ovikehikoilla ja kattovahvikkeilla. Joihinkin malleihin asennettiin polymeerinen polttoainetankki, joka oli erikoismuotoiltu siten, että polttoaineen virtaus pysähtyy vaikka auto kääntyisi nurin. Daewoo-autot varustettiin myös turvatyynyillä, seitsentuumaisella korkeatehoisella tyhjiötehostimella ja nelikanavaisella ABS-järjestelmällä.

Parhaat Daewoo-autonosat

Daewoo-autot ovat edelleen yksi johtavista merkeistä edullisten autojen kaupassa. Autojen ohella myös niiden varaosat ovat edullisia. Useimmat omistajat suosivat tämän merkin malleja huoltokustannusten vuoksi.

Verkkokaupastamme löydät varaosat kaikkiin Daewoo-malleihin. Osien valinta ei vie paljon aikaa tai vaivaa hakukoneen tehokkuuden ansiosta. Asiantuntijamme tuntevat kaikkien automerkkien ominaispiirteet ja auttavat mielellään sinua etsimään tarvitsemasi tarvikkeet. Me tarjoamme vain laatuosia, mutta kohtuuhinnoin. Tuotteillamme korjaat Daewoosi edullisesti!