Tarvitsemme lisätietoa näyttääksemme sinun autoosi sopivia autonosia
tai

DACIA Osat

Etsitkö varaosia DACIA-autollesi?

Osat DACIA LOGAN
LOGAN Alkaen (vuosi) 09.2004
Varaosien DACIA SOLENZA
SOLENZA Alkaen (vuosi) 02.2003
Auton varaosat DACIA SANDERO
SANDERO Alkaen (vuosi) 06.2008
Auton osat DACIA DUSTER
DUSTER Alkaen (vuosi) 04.2010
Varaosat DACIA LODGY
LODGY Alkaen (vuosi) 03.2012
Osat DACIA DOKKER
DOKKER Alkaen (vuosi) 11.2012

Parhaat autonosat varten DACIA parhaaseen hintaan

Mene varaosavalikkoon DACIA netistä

DACIA Varaosien

Renault-ryhmään kuuluvan romanialaisen Dacia-merkin suojissa tuotetaan lähes kaikkia ranskalaisjätin malleja. Dacia-autoja luonnehtii matala hinta ja ylläpidon helppous.

Dacia-autot

Merkki sai nimensä Daakian etnisen paikannimen mukaan – nimellä viitattiin antiikissa nykyisen Romanian alueeseen. Ensimmäinen samanniminen auto julkistettiin vuonna 1967 tehtaassa, joka oli luotu Renault-ryhmän tuella.

Alun perin romanialaisyhtiön tarkoituksena oli aloittaa ranskalaisautojen tuotanto lisenssin turvin. Mutta aikaa myöten Dacia etääntyi Renaultista ja loi oman autonsa, Nova-sedanin, joka perustui poikittaismoottorille. Auto saavutti 160 km/h nopeuden.

Vuonna 1999 Dacia palasi Renaultin ohjaukseen sen tytäryrityksenä. Sulautumisen merkiksi julkistettiin Dacia Logan -malli, josta tuli suosituin romanialaismerkin projekteista.

Merkin suojissa on kautta yrityksen historian tuotettu erilaisilla koreilla varustettuja autoja. Limousineja, coupeita ja avoautoja edustivat aikanaan konseptiautot. Tänään Dacian mallivalikoimaan kuuluu sedaneita, kolmi- ja viisiovisia viistoperiä, farmareita, lava-autoja, tila-autoja ja kompakteja crossovereita.

Dacia-auton plussia
  • korkeatasoinen huollettavuus;
  • tehokas ja luotettava vaihteisto;
  • ensiluokkainen käyttäytyminen ja käsiteltävyys;
  • luotettava moottori;
  • suuri maavara;
  • matala hinta ja varaosien saatavuus;
  • taloudellisuus.

Dacian tuottamat autot kuuluvat matalaan kustannusluokkaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että valmistaja säästelisi turvallisuudesta. Päin vastoin: viimeisimpien sukupolvien malleissa on runkoa ja ovia vahvistettu merkittävästi palkeilla ja muilla vahvikkeilla.

Parhaat Dacia-autonosat

Tyypillisesti halpoja autoja käytetään lähes äärioloissa. Tästä seuraa se tosiasia, että edulliset Dacia-mallit rikkoontuvat useammin ja vaativat omistajansa huomiota.

Merkin autoilla on kova kysyntä, mistä syystä Daciaan saa helposti varaosia. Mutta me takaamme laajan tuotevalikoiman lisäksi myös tunnollisuuden ja reilun pelin.

Verkkokauppamme tarjoaa Daciaan korkealaatuisia varaosia, laajan kulutustarvikevalikoiman ja nopean toimituksen. Kaupan työntekijät auttavat sinua suunnistamaan osapaljouden keskellä ja kertovat alennuksista ja tarjouksista auttaen sinua säästämään!