SUBARU Osat

Etsitkö varaosia SUBARU-autollesi?

Osat SUBARU IMPREZA
IMPREZA Alkaen (vuosi) 08.1992
Varaosien SUBARU FORESTER
FORESTER Alkaen (vuosi) 07.1997
Auton varaosat SUBARU LEGACY
LEGACY Alkaen (vuosi) 01.1989
Auton osat SUBARU OUTBACK
OUTBACK Alkaen (vuosi) 01.1996
Varaosat SUBARU JUSTY
JUSTY Alkaen (vuosi) 11.1984
Osat SUBARU VANILLE Bussi
VANILLE Bussi Alkaen (vuosi) 01.1983
Varaosien SUBARU MV
MV Alkaen (vuosi) 06.1978
Auton varaosat SUBARU LEONE
LEONE Alkaen (vuosi) 03.1979
Auton osat SUBARU REX
REX Alkaen (vuosi) 07.1972
Varaosat SUBARU VIVIO
VIVIO Alkaen (vuosi) 03.1992
Osat SUBARU TRIBECA
TRIBECA Alkaen (vuosi) 01.2005
Varaosien SUBARU 1800 XT COUPÉ
1800 XT COUPÉ Alkaen (vuosi) 11.1984
Auton varaosat SUBARU SVX
SVX Alkaen (vuosi) 09.1992
Auton osat SUBARU XV
XV Alkaen (vuosi) 12.2011
Varaosat SUBARU BRZ
BRZ Alkaen (vuosi) 06.2012
Mene varaosavalikkoon SUBARU netistä

SUBARU Varaosien

Subaru on suuren teollisuuskonsernin Fuji Heavy Industries Ltd Subarun (japanilaiseksi: Härkäm tähdistön tähtien joukko) tuotemerkki. Mielenkiintoisinta on se, että Subaru-autoja tuottava yhtiö FHI muodostui kuuden yrityksen sulautumisella. Subarun pääpiirteiksi voi varmoin kutsua tällaista tutkimusta, joita käyttävät nyt insinöörit ympäri maailmaa. Esimerkiksi sellaisina ovat symmetrinen neliveto, boxermoottorit ja tietenkin sekä jokapäiväisessä käytössä että moottoriurheilussa erinomaisia ominaisuuksia esittävien autojen taattu laatu ja omaperäisyys.

Monivaiheinen käsivaihteisto ja DCCD-järjestelmän kolme automaattista tilaa mahdollistavat valita yksi akselien välisen tasauspyörästön kahdesta tyypistä. Sen takia turvataan tiepintaan hyvien tartuntatekijöiden ja ohjattavuutta käytännöllisesti kaikilla tienpinnoilla. Kääntyessä tai syntyneitä esteitä ohittaessa vakauttamisjärjestelmä vertaa kuljettajan aikeita todellisen auton käyttäytymisen kanssa. Tämä vertailu on mahdollista ohjauskulman, jarrupolkimen sekä sivuttaiskiihtyvyyden anturien signaalien ansiosta. Sen jälkeen järjestelmä korjaa moottoritehoa ja kunkin pyörän jarrutiloja, jotka ovat tarpeen pitämään auto halutulla reitillä.

Jos olet liittynyt Subarun autojen ystävien joukkoon, niin on aika miettiä auton ylläpidosta. Kaikkia tarvittavia osia ja tarvikkeita voit ostaa meidän verkkokaupastamme kilpailukykyiseen hintaan. Tilaamalla tarvittavia varaosia taatusti saada niin mahdollisimman nopeasti ja erittäin hyvässä laadussa, koska kaikki varaosat ovat alkuperäisiä. Voit tilata varaosia muillekin automerkeille, esimerkiksi, Lexukselle, Volvolle, Smartille tai Toyotalle.